2012. november 18., vasárnap

Karácsonyi tervező

Olyan sok karácsonyi tervezőt láttam már, és tetszettek is, csak... vagy angolul voltak, vagy nem volt elég nekem való, vagy túl som olyan volt benne, ami engem nem érdeket, vagy éppen hiányoztak belőle olyan dolgok, amik nekem kellettek volna. Úgyhogy úgy döntöttem, készítek egy sajátot.
A múlt héten ezen ügyködtem, fogadjátok sok szeretettel:


Letölthető: ITT(link)(a tervező alján linkelt blog még nem lendült be igazán, de ezt, a "babásat" nem akartam ráírni... :) Ez meg majd talán megfelelő ösztönzés lesz arra, hogy ne hanyagoljam el azt a blogot (se) )

Találtok benne novemberi és decemberi naptárt, lakás dekorációhoz emlékeztetőt, saját készítésű ajándékokhoz listát, sima ajándéklistát, átnézendő listát, (kettőt is, az egyiken az általunk "el szokott felejtődni"-kategóriás dolgokkal ),  sütitervezőt (a különleges hozzávalók alatt nem a flambírozott fókamellre gondoltam, hanem a "nem mindig van otthon" típusúakra ;) ), vendéglistát és címlistát.

Nyomtatható, színezhető... ;)

3 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Nagyooon szuper! Puszi

  Ui: Szépségeim meggyógyultak már? (mikor láttam,hogy játszóházban voltatok,eszembe is jutott,hogy mindig betegek vagytok utána :( )

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép, ügyi vagy! :)
  Üdv. Popianyu

  VálaszTörlés